Fan van racefietsen, gravelbikes en mountainbikes? Ontdek De Geus Dert13n!

Sportfietsenwinkels Antwerpen

Op 18 april 2022 was het zover: onze nieuwe winkel voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes opende aan de Geuzenstraat 13 in Antwerpen. Dit gebeurde onder grote belangstelling van (toekomstige) klanten, buurtbewoners en vrienden. Graag laten we je zien wat je in De Geus Dert13n kan verwachten.

 

Alleen de beste fietsenmerken

Wil je een fiets die lang meegaat en waarop je optimaal presteert? Natuurlijk is het antwoord een volmondig ‘ja!’. Omdat wij zelf ook ieder weekend op de fiets zitten, begrijpen we dat volledig. Daarom bieden we in De Geus Dert13n alleen hoogwaardige fietsenmerken aan:

  • Ridley: een Belgisch merk met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.
  • Specialized: uit zonnig Californië stamt dit top of the range fietsenmerk.
  • Cannondale: dit merk uit de USA geniet wereldwijde faam onder pro’s en amateurs.
  • Bergamont: zoek je Duitse kwaliteit, dan kies je Bergamont uit Hamburg.

 

Koersfiets mountainbike gravelbike kopen Antwerpen

 

Fietsen voor asfalt, grint en modder

Zit je het liefst op een koersfiets die met topsnelheid over het asfalt raast? Of zoek je liever het knisperende grint op met je gravelfiets? Of is het toch de echte offroad-ervaring met een mountainbike waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Wat jouw passie ook is, in De Geus Dert13n vind je de perfecte tweewieler.

Ons fietsassortiment

 

Koersfietsen kopen Antwerpen

 

Vakkundig advies

Het kernteam van De Geus Dert13n bestaat uit Laurens en Alfdan. Laurens doet jaarlijks zelf 15.000 kilometer op zijn koersfiets. Alfdan heeft zelfs een professionele carrière als wielrenner achter de rug. Je begrijpt het: deze mannen weten alles van sportieve fietsen. En die kennis delen ze in De Geus Dert13n met jou!

Vraag hen dus alles. Het maakt niet uit of je helemaal nieuw bent in de wielersport of juist een veteraan: op elk vraagstuk weten Laurens en Alfdan het antwoord.

Meer over de fietsenwinkel

 

Sportfietsenwinkel Antwerpen

 

Ontdek deze snoepwinkel voor fietsfans

Voor iedereen die graag op de racefiets, gravelfiets of mountainbike zit, is De Geus Dert13n een omweg waard. Kom gewoon eens vrijblijvend kijken of vraag ons naar het maken van een testrit. Dat is altijd gratis en vrijblijvend. Want alleen als je een fiets zélf probeert, weet je of het de bike van je dromen is.

Ontdek ons assortiment

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen