Je Antwerpse expert in MTB

Mountainbikes

Zand, modder, bos: het liefst zou je nooit meer een verharde weg tegenkomen. Herken je je hierin? Dan is een mountainbike je droomfiets. Bij De Geus Der13n in Antwerpen en Schoten adviseren we je vanuit de passie en kennis die we kregen door zélf duizenden kilometers te rijden op de MTB.

Maak testrit Alle merken

Offroaders gezocht!

Waarom een mountainbike kopen?

Een mountainbike kopen is de perfecte beslissing wanneer je vooral op onverharde paden, bosgrond, zandgrond en andere ruige terreinen wilt fietsen.

Met geen enkel ander fietstype kan je zoveel natuurgebieden verkennen als op een mountainbike. Er is vrijwel geen enkele belemmering tussen jou en de bossen, stranden, bergen, enzovoort.

Dus wil je de extreme vrijheid ervaren van een wereld die jouw speeltuin is? En ben je niet bang om vies te worden? De MTB is jouw vriend in al je offroad avonturen.

Tip: kijk ook eens bij de racefietsen als je puur voor snelheid gaat en bij de gravelbikes als je het beste van twee werelden zoekt.

Welke merken zijn er?

 

Mountainbike kopen?

Waar je op moet letten als je een MTB kiest

Mountainbikes worden gemaakt in 1001 uitvoeringen en voor heel uiteenlopende budgetten. Je moet daarom weten welke keuzes er gemaakt moeten worden.

Enkele zaken die de mogelijkheden en de aanschafprijs van een mountainbike beïnvloeden, zijn: het type (hard-tail mountainbike of full-suspension mountainbike), de wielmaat (26 inch, 27,5 inch of 29 inch), de versnellingsgroep en de voorvork.

Zeker voor de beginnende mountainbiker kunnen al deze keuzes lastig zijn. Laat je daarom in De Geus Dert13n adviseren door onze verkoopadviseurs. Zij helpen je op basis van jouw noden en budget een mountainbike te kiezen.

Over onze winkels

 

Mountainbikes Antwerpen Specialized

Mountainbike kopen Antwerpen of Schoten

LAAT JE ADVISEREN IN DE GEUS DERT13N

Nieuwkomer of ervaren moddervreter: je bent welkom bij De Geus Dert13n. Onze fietsenwinkels in Antwerpen en Schoten zijn een walhalla voor iedereen die de beste mountainbike zoekt.

Bij ons word je altijd geholpen door een gepassioneerde mountainbiker met diepgaande kennis over alle merken. En niet alleen voor een nieuwe MTB kan je bij ons terecht, maar ook voor alle bijbehorende kleding en accessoires. We beschikken bovendien over een eigen onderhoud- en herstelservice.

Adres + openingsuren

Ons assortiment Mountainbikes

Op de website van onze zusterwinkels van Fietsen De Geus vind je alle mountainbikes die De Geus Dert13n verkoopt.

Alle mountainbikes Maak een testrit

Mountainbike kopen Antwerpen
De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen