Je Antwerpse expert in gravelfietsen

Gravelbikes

Ga je graag snel, maar wil je af en toe ook een grindpad of kasseienweg kunnen nemen? Zet jezelf dan op het zadel van een gravelbike. Bij De Geus Der13n in Antwerpen en Schoten adviseren we je vanuit de passie en kennis die we kregen door zélf duizenden kilometers te gravellen.

Maak testrit Alle merken

België gravelt!

Waarom een gravelfiets kopen?

Een gravelfiets kopen is de juiste beslissing wanneer je én de snelheid van een racefiets wilt hebben én de optie om af en toe een onverhard pad te nemen.

Je kan gravelbikes dus zien als een soort hybride tussen racefietsen en mountainbikes. Je kan er fijn snel mee rijden over asfaltwegen, maar als je een mooi bospad tegenkomt, kan je dat gewoon nemen. Veelzijdigheid is het sleutelwoord als het over gravelfietsen gaat. Ideaal dus voor bij ons in België. Want we hebben vele mooie verharde plattelandswegen, maar ook duizenden hectares natuurgebied die het verkennen waard zijn.

Welke merken zijn er?

 

Gravelfietsen kopen

Gravelbike kiezen: dingen om op te letten

Gravelbikes zijn er in honderden uitvoeringen en voor zeer uiteenlopende budgetten. Je keuze hangt sterk af van waar je wilt fietsen en hoeveel geld je te besteden hebt.

Aspecten die je rijervaring beïnvloeden zijn onder andere het gravelstuur, de framegeometrie, de montagepunten van het frame, het materiaal van het frame, de fietsbanden, de wielen, de pedalen, de aandrijving en de groepset.

Al deze keuzemogelijkheden kunnen (zeker voor de beginnende gravelfietser) overweldigend zijn. Laat je daarom in De Geus Dert13n adviseren door onze verkoopadviseurs. Wij nemen je stap voor stap mee door het keuzeproces, zodat je zal rijden op een fiets die 100% aansluit bij je wensen en budget.

Over onze fietsenwinkel

 

Gravelbike België Ridley Grifn

Gravelbike kopen Antwerpen of Schoten

LAAT JE ADVISEREN IN DE GEUS DERT13N

Of je nu een kersverse gravelbiker bent of het al jarenlang doet: je bent altijd welkom bij De Geus Dert13n. Onze fietsenwinkels in Antwerpen en Schoten zijn een walhalla voor iedereen die een nieuwe grintvreter tussen de benen wilt hebben.

Bij ons word je altijd geholpen door een gepassioneerde fietser met een diepgaande kennis over alle gravelmerken. En niet alleen voor een nieuwe gravelfiets kan je bij ons terecht, maar ook voor alle bijbehorende kleding en accessoires. We beschikken bovendien over een eigen onderhoud- en herstelservice.

Adres + openingsuren

Ons assortiment Gravelbikes

Op de website van onze zusterwinkels van Fietsen De Geus vind je alle gravelbikes die De Geus Dert13n verkoopt.

Alle gravelbikes Maak een testrit

gravelbike kopen Antwerpen
De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen