Bikefitting

in samenwerking met Bikefit Van Staeyen

 

Presteer beter en ontzie je lichaam. Ontdek de basic bikefitting die gratis is bij aankoop van een fiets. Pak je het liever professioneler aan? Wij werken samen met Bikefit Van Staeyen uit Schoten (bij Antwerpen). Koop je bij De Geus Dert13n een fiets van minimaal €2500, dan krijg je een  uitgebreide bikefitting gratis bij Van Staeyen.

Bikefitting in Antwerpen en Schoten

Waarom bikefitting belangrijk is

Wil je uren doorbrengen op je fiets, dan kan je er maar beter goed op zitten. Niet alleen de meest ervaren triatleten, maar ook mensen die net hun eerste racefiets, gravelbike of mountainbike kopen, hebben baat bij een bikefitting. Daarom krijg je altijd een basic statische bikefitting gratis bij aankoop van een racefiets, gravelbike of MTB bij De Geus Dert13n.

Maar de ene bikefitting is de andere niet! Dat bewijst Bikefit Van Staeyen, onze partner voor uitgebreide medische bikefits. Met hun state of the art software en tools kunnen ze zeer gedetailleerd analyseren wat de meest ideale en comfortabele zithouding en fiets is voor jou.

Bekijk de pakketten

Bikefit Van Staeyen Schoten
Onze bikefitting-pakketten

Gratis basic bikefitting

✓ Gratis bij aankoop van een fiets

  • Een basic statische bikefit die je helpt de juiste fietsmaat te kiezen
  • Uitgevoerd in onze winkel in Antwerpen door ons vakkundig personeel
  • Inbegrepen bij elke fietsaankoop bij De Geus Dert13n

Ontdek ons fietsgamma

Uitgebreide medische bikefitting

✓ Normaal € 150, maar gratis bij fietsaankoop v.a. €2500

  • Een complete, dynamische bikefitsessie van 2 uur in Antwerpen
  • Uitgevoerd door de experts van Bikefit Van Staeyen, die hun bikefits samen met de Universiteit van Antwerpen ontwikkelden
  • Innovatieve technologieën en tools worden gebruikt om jouw ideale fietspositie te bepalen

Ontdek meer en boek direct

Bikefit Schoten Antwerpen

Waarom bikefitting van Van Staeyen een topidee is

Om optimaal te presteren, is een bikefitting op jouw fiets van cruciaal belang. Een bikefitting bij Bikefit Van Staeyen gebruikt innovatieve technologieën en tools om jouw meest ideale en comfortabele fietspositie te bepalen. Zo ontwikkel je makkelijker je maximaal vermogen, vermijd je pijn tijdens het fietsen en voorkom je blessures.

 

Kennismakingsgesprek & screening van het lichaam

Vooraleer de experts van Bikefit Van Staeyen jouw bikefitting beginnen, kijken ze naar jouw huidige trainingsintensiteit, -frequentie en sportieve doelen. Ook brengen ze eigenschappen als rijstijl, spiersterkte en -flexibiliteit volledig in kaart. Het is dan pas dat ze jouw bikefit kunnen personaliseren. Niet iedereen is geschikt of heeft het nodig om heel sportief te zitten. Een juiste bikefit houdt rekening met deze factoren en creëert een juist evenwicht tussen prestatie en comfort.

 

Schoenplaatjes afstellen (optioneel)

Naast de fiets zelf worden ook de schoenplaatjes juist afgesteld om de knieën en voeten juist te stabiliseren, zodat jij een maximaal aan kracht kan ontwikkelen. Dit doet Bikefit Van Staeyen vooraleer ze jouw eerste meting starten. De voeten zijn gefixeerd op de fiets, dus de plaatjes moeten eerst juist staan. De eerste meting van de bikefit starten zonder dat de plaatjes gecontroleerd zijn zou zinloos zijn en problemen kunnen opleveren.

 

Start van de Bikefitting

Bikefit Van Staeyen brengt via geavanceerde technologie de huidige positie van de fietser in beeld. Via dit bikefittingsysteem analyseren de experts de beweging van de fietser. Ze kunnen aan de hand van deze cijfers achterhalen hoe jouw spieren functioneren. Een juiste bikefit zorgt er namelijk voor dat de coördinatie van alle spiergroepen juist is.

 

Zadeldrukmeting (optioneel)

Bij zadelpijn kan je ook gebruik maken van een zadeldruksysteem dat info geeft over je positie en het meest geschikte zadel voor jou bepaalt. Het geeft ook een extra beeld of de fietser al dan niet symmetrisch op de fiets zit. Dit is dus van toegevoegde waarde voor elke bikefit.

 

De juiste fietspositie

Nadat Bikefit Van Staeyen jouw perfecte positie heeft gevonden en is jouw bikefitting afgerond. Hun verslag sturen ze door naar onze fietsenwinkel, zodat het gebruikt kan worden om maten over te zetten naar andere fietsen. Dit verslag van jouw bikefit laat toe om de kadermaat te bepalen van een nieuwe fiets uit het gamma van De Geus Dert13n.

Boek nu met korting

Bikefit Van Staeyen Schoten
Boek je bikefitting met korting bij Bikefit Van Staeyen

 

Boeken zonder korting

Iedere fietser die zijn sport serieus neemt, kan een bikefitting boeken via de website van Bikefit Van Staeyen. Hun reguliere prijzen voor de verschillende pakketten vind je op hun tarievenpagina.

Boek aan normaal tarief

Boeken met korting

Heb je bij De Geus Dert13n een fiets gekocht van minimaal €2500 of daarvoor een aanbetaling gedaan? Dan krijg je een bikefitting t.w.v. €150 gratis bij Bikefit Van Staeyen in Schoten. Toon hen je factuur of bestelbon om je bikefitting gratis te krijgen.

Boek je bikefitting

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen