Bikefitting

in samenwerking met Forward Coaching

 

Presteer beter en ontzie je lichaam. Ontdek de basic bikefitting die gratis is bij aankoop van een fiets. Pak je het liever professioneler aan? Bij Forward Coaching ontvang je als klant van De Geus Dert13n korting op je uitgebreide medische bikefitting.

Bikefitting in Antwerpen

Waarom bikefitting belangrijk is

Wil je uren doorbrengen op je fiets, dan kan je er maar beter goed op zitten. Niet alleen de meest ervaren triatleten, maar ook mensen die net hun eerste racefiets, gravelbike of mountainbike kopen, hebben baat bij een bikefitting. Daarom krijg je altijd een basic statische bikefitting gratis bij aankoop van een fiets bij De Geus Dert13n.

Maar de ene bikefitting is de andere niet! Dat bewijst Forward Coaching, onze partner voor uitgebreide medische bikefits. Met hun state of the art software en tools kunnen ze zeer gedetailleerd analyseren wat de meest ideale en comfortabele zithouding en fiets is voor jou.

Bekijk de pakketten

Bikefitting Antwerpen Forward Coaching

Onze bikefitting-pakketten

Gratis basic bikefitting

✓ Gratis bij aankoop van een fiets

  • Een basic statische bikefit die je helpt de juiste fietsmaat te kiezen
  • Uitgevoerd in onze winkel in Antwerpen door ons vakkundig personeel
  • Inbegrepen bij elke fietsaankoop bij De Geus Dert13n

Ontdek ons fietsgamma

Uitgebreide medische bikefitting

✓ Normaal € 250, maar slechts € 225 voor onze klanten

  • Een complete, dynamische bikefitsessie van 2 uur in Antwerpen
  • Uitgevoerd door de experts van Forward Coaching, een project van de coach van Lotto Dstny
  • Innovatieve technologieën en tools worden gebruikt om jouw ideale fietspositie te bepalen

Ontdek meer en boek direct

Forward Coaching bikefitting Antwerpen

Waarom bikefitting van Forward Coaching een topidee is

Om optimaal te presteren, is een bikefitting op jouw fiets van cruciaal belang. Een bikefit bij Forward Coaching gebruikt innovatieve technologieën en tools om jouw meest ideale en comfortabele fietspositie te bepalen. Zo ontwikkel je makkelijker je maximaal vermogen, vermijd je pijn tijdens het fietsen en voorkom je blessures.

 

Kennismakingsgesprek & screening van het lichaam

Vooraleer de experts van Forward Coaching jouw bikefit beginnen, kijken ze naar jouw huidige trainingsintensiteit, -frequentie en sportieve doelen. Ook brengen ze eigenschappen als rijstijl, spiersterkte en -flexibiliteit volledig in kaart. Het is dan pas dat ze jouw bikefit kunnen personaliseren. Niet iedereen is geschikt of heeft het nodig om heel sportief te zitten. Een juiste bikefit houdt rekening met deze factoren en creëert een juist evenwicht tussen prestatie en comfort.

 

Schoenplaatjes afstellen

Naast de fiets zelf worden ook de schoenplaatjes juist afgesteld om de knieën en voeten juist te stabiliseren, zodat jij een maximaal aan kracht kan ontwikkelen. Dit doet Forward Coaching vooraleer ze jouw eerste meting starten. De voeten zijn gefixeerd op de fiets, dus de plaatjes moeten eerst juist staan. De eerste meting van de bikefit starten zonder dat de plaatjes gecontroleerd zijn zou zinloos zijn en problemen kunnen opleveren.

 

Start van de Bikefitting

Forward Coaching brengt via de Retül 3D-technologie de huidige positie van de fietser in beeld. Via dit bikefittingsysteem analyseren de experts de beweging van de fietser. Ze kunnen aan de hand van deze cijfers achterhalen hoe jouw spieren functioneren. Een juiste bikefit zorgt er namelijk voor dat de coördinatie van alle spiergroepen juist is.

 

Zadeldrukmeting (optioneel)

Bij zadelpijn kan je ook gebruik maken van het gebioMized-zadeldruksysteem, dat meer info geeft over je positie en het meest geschikte zadel voor jou bepaalt. Het geeft ook een extra beeld of de fietser al dan niet symmetrisch op de fiets zit. Dit is dus van toegevoegde waarde voor elke bikefit.

 

De juiste fietspositie

Na zo’n twee uur hebben we jouw perfecte positie gevonden en is jouw bikefitting afgerond. Met behulp van het zogenaamde ZIN-apparaat maakt Forward Coaching een 3D-tekening van jouw fietsafstelling. Dit verslag sturen ze door, zodat het gebruikt kan worden om maten over te zetten naar andere fietsen. Dit verslag van jouw bikefit laat toe om de kadermaat te bepalen van een nieuwe fiets, bijvoorbeeld uit het gamma van De Geus Dert13n.

Boek nu met korting

Bikefitting Antwerpen Forward Coaching

Boek je bikefitting met korting bij Forward Coaching

 

Boeken zonder korting

Iedere fietser die zijn sport serieus neemt, kan een bikefitting boeken via de website van Forward Coaching. Het reguliere tarief is € 250 voor een sessie van 2 uur.

Boek aan normaal tarief

Boeken met korting

Heb je bij De Geus Dert13n een fiets gekocht of daarvoor een aanbetaling gedaan? Dan krijg je € 25 korting op je bikefitting bij Forward Coaching. Je betaalt € 225 in plaats van € 250. Vraag in onze winkel naar de speciale boekingslink of vraag ons in een e-mail naar de link. Vermeld dan zeker duidelijk je naam en de fiets die je bij ons gekocht hebt.

Vraag de link in onze winkel

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen