Accessoires voor fietsers

Accessoires nodig voor je racefiets, gravelbike of mountainbike? Je vindt ze in De Geus Dert13n in Antwerpen en Schoten.

Fietshelm kopen in Antwerpen en Schoten

Fietshelmen

Ben je op zoek naar een veilige, goede fietshelm van een betrouwbaar merk? In De Geus Dert13n kan je kiezen uit een ruim assortiment aan fietshelmen van Kask, Abus en Specialized (ook hun high-end S-Works-uitvoeringen!). Voor iedere knappe kop hebben wij de juiste bescherming. Gegarandeerd.

Ons adres + openingsuren

Fietskleding kopen in Antwerpen en Schoten

Fietskleding

Een fietsshirt voor je wielerritten, een comfortabele fietsbroek, een warme trui en een petje voor na de tocht: welke fietskleding je ook zoekt, De Geus Dert13n heeft het in huis. In onze fietsenwinkel vind je hoogwaardige Belgische kledingmerken als Çois Cycling, maar ook gerenommeerde internationale namen als Castelli en Agu.

Ons adres + openingsuren

Wielrenkleding kopen Antwerpen

Fietsschoenen kopen in Antwerpen en Schoten

Fietsschoenen

Je fietsschoenen bepalen voor een groot deel je fietsplezier. Met fietsschoenen met klikpedalen kan je namelijk meer kracht zetten op de pedalen van je racefiets, gravelbike of mountainbike. Je fietst een pak efficiënter doordat er minder energie verloren gaat. Dus wil je een goed paar fietsschoenen kopen voor je volgende fietstocht? In De Geus Dert13n kies je uit een groot assortiment van Fizik en Specialized (ook hun exclusieve S-Works-uitvoering).

Ons adres + openingsuren

Fietsonderhoudsproduct kopen Antwerpen en Schoten

Onderhoudsproducten

Als toegewijde wielrenner, gravelbiker of mountainbiker wil je je fiets in topconditie houden. Daarom kan je in onze fietsenwinkels in Antwerpen en Schoten kiezen uit een groot gamma aan onderhoudsproducten voor fietsen. We verkopen alleen beproefde A-merken als Muc-Off en Cyclon.

Ons adres + openingsuren

Reinigingsproducten fietsen

Sportvoeding voor fietsers kopen in Antwerpen en Schoten

Sportvoeding

Met de juiste voeding voor, tijdens en na het fietsen kan je grenzen verleggen en je sportplezier vergroten. Sportvoeding past daarom perfect in de levensstijl van de zelfbewuste, verantwoorde fietser. In onze fietsenwinkel hebben we sportvoeding van Born. We geven je er graag advies over tijdens je bezoek.

Ons adres + openingsuren

Bikepackinguitrusting kopen in Antwerpen en Schoten

Bikepackinguitrusting

Wil je op fietsvakantie? Topidee! Bikepacking is een van de mooiste manieren om een land te ontdekken. Wat je dan zeker nodig hebt is een stevige, ruime en waterdichte bikepackinguitrusting. Wij van De Geus Dert13n zijn zelf ook bikepackers, dus we adviseren je met plezier over de perfecte uitrusting. In onze winkel vind je alleen premium merken als Restrap en Ortlieb, dus de kwaliteit is gegarandeerd.

Ons adres + openingsuren

Bikepacking-uitrusting kopen Antwerpen
De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen