Logo De Geus Dertien

Fietsenwinkel in Antwerpen en Schoten

Een tweede thuis voor racers, gravellers en MTB’ers

Cannondale fietsen logo   Ridley bikes logo  Specialized fietsen logo  Logo Scott racefietsen  Bergamont fietsen logo

De Geus Dert13n

Waar passie en kennis samenvloeien

De Geus Dert13n heeft fietsenwinkels in Antwerpen en Schoten. We zijn een plek waar passie en professionaliteit samenvloeien: van onszelf én van onze klanten. Wij zijn zelf gepassioneerde fietsers. Sommige van onze collega’s hebben een professionele wielercarrière achter de rug.

Uit deze liefde voor de tweewieler vloeit onze professionaliteit voort: zowel amateurs als pro’s kunnen we optimaal adviseren. Ons doel is om jou op je droomfiets te helpen, ongeacht je budget, ongeacht je voorkeur voor model (racefiets, gravelbike of mountainbike).

Onze fietsen Maak testrit

Onze winkel in Antwerpen

Onze winkel in Schoten

Logo De Geus Dertien

Nieuwe fiets kopen in Antwerpen of Schoten

Alleen de beste fietsenmerken

Racefietsen, gravelbikes en mountainbikes

Cannondale

Cannondale koersfiets België Antwerpen

Amerikaans | befaamd | veelzijdig

Maak kennis met hét merk van kampioenen: Cannondale. Lees waarom amateurs en professionals over de hele wereld (ook hier in België) deze racefietsen, gravelbikes en mountainbikes kiezen.

Ontdek Cannondale

Racefietsen en gravelbikes

Ridley

Nieuwe gravelbike kopen Antwerpen

Belgisch | betrouwbaar | beste prijs-kwaliteit

Wil je je eigen nieuwe Ridley racefiets of gravelbike kopen om nieuwe wegen (en modderpaden) te verkennen? In onze fietsenwinkels in Antwerpen en Schoten bepalen we samen met jou welke Ridley 100% past bij je noden en budget.

Ontdek Ridley

Racefietsen en gravelbikes

Specialized

Specialized koersfiets kopen Antwerpen

Amerikaans | aerodynamisch | astronomisch snel

Snelheidsduivels weten dat er geen betere fiets is dan een Specialized. Deze topfietsen worden niet voor niets gebruikt door kampioenen als Cavendish, Evenepoel en Sagan. Maar wees gerust: je hoeft geen pro te zijn om bij ons in Antwerpen of Schoten een Specialized te mogen uitproberen.

Ontdek Specialized

Gravelbikes

Bergamont

Bergamont gravelfiets kopen Antwerpen

Duits | degelijk | doortastend

De spreekwoordelijke Duitse gründlichkeit schijnt ten volle door in de mountainbikes, gravelbikes en racefietsen van Bergamont. Dat blijkt uit de excellente materiaalkwaliteit en de gedegen afwerking. Je rijdt daardoor op een kwaliteitsfiets met een doortastend karakter.

Ontdek Bergamont

Fietsexperts in Antwerpen en Schoten

Ontmoet het team

Het kernteam van De Geus Dert13n bestaat uit enthousiaste wielerfanaten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. En gelukkig maar, want deze knappe koppen hebben een schat aan fietskennis met je te delen! Elk van onze verkopers zit jaarlijks minstens 15.000 km op hun koersfietsen, toerfietsen en gravelbikes. Sommige teamleden hebben zelfs als professioneel wielrenner op de racefiets gezeten.

Geef onze mensen gerust een uitdaging: leg hen je moeilijkste vragen over racefietsen, gravelfietsen en mountainbikes voor. Ze adviseren je graag in onze fietsenwinkels in Antwerpen en Schoten.

Adres + openingsuren

De Geus Dert13n

Een naam die (on)geluk brengt?

Onze naam, De Geus Dert13n, komt enerzijds van ons adres: de Geuzenstraat 13. Anderzijds refereert de naam aan het mythische getal 13 in de koerswereld. Wanneer een wielrenner het rugnummer 13 toebedeeld kreeg, werd dit aanvankelijk gezien als een ongelukkig toeval. Koersers met het rugnummer 13 begonnen het getal daarom ondersteboven op hun fietsshirt te spelden. Inmiddels is de mening helemaal anders: een omgedraaide 13 zou juist geluk brengen! Geluk of ongeluk: wij vinden De Geus Dert13n een mooie, symbolische naam. En jij?

Bezoek onze fietsenwinkel

🛈 De Geus Dert13n is opgericht in 2022 en is onderdeel van Fietsen De Geus, een Antwerpse fietsenwinkel die ook een passie heeft voor e-bikes, cargofietsen, reisfietsen en vouwfietsen.

Bezoek Fietsen De Geus »

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen