Lease een racefiets, gravelbike of MTB

Heeft jouw werkgever een fietsleaseplan? Ook een racefiets, gravelbike of mountainbike kan je leasen!

Waarom een sportfiets leasen?

Leasing is een slimme manier om de kosten van je racefiets, gravelbike of MTB uit te spreiden over een langere termijn. Het is ook nog eens een pak voordeliger dan de fiets gewoon kopen. Bij leasing kan je afbetalen vanuit je brutoloon, waardoor je fiets na afbetaling maar bijna de helft heeft gekost dan wanneer je hem in één keer betaald had.

Vertel me meer Bekijk de fietsen

Waarom is fietslease voordelig?

Niet alleen voor jouw werkgever is fietsleasing financieel interessant (op deze pagina kan je baas er alles over lezen), maar ook jij als werknemer hebt voordeel.

Een sportieve leasefiets is fijn voor woon-werkverkeer, maar ook voor privéritjes. Ons assortiment van leasefietsen is enorm. Via brutoloonruil heb je tot 40% voordeel wanneer de fiets na de leaseperiode wordt aangekocht. Want na de leaseperiode van 36 maanden krijg je de keuze om de restwaarde te betalen en 100% eigenaar te worden van de fiets. Doe je dit niet? Dan kan je gewoon een nieuwe lease aangaan voor een andere fiets.

Welke leasefirma’s? Ontdek het aanbod

Fietslease Ridley gravelbike

Wij werken samen met 9 leasefirma’s

Heeft het bedrijf waar je werkt een leaseplan bij VDW FietsleasingKBC FietsleasingCyclis Fietsleasingo2o fietsleasingB2Bike FietsleasingLease A BikeUbike FietsleasingCycle Valley of Joule? Dan kan je een racefiets, gravelbike of MTB (of desgewenst een ander fietstype) leasen bij De Geus Dertien.

Ik kan niet leasen Bekijk het gamma

Veloplan logo

Wat als je werkgever nog geen fietslease aanbiedt?

Wanneer het bedrijf waar je werkt nog geen leaseplan heeft, dan wordt het tijd dat we jouw baas gaan overtuigen. Daarvoor zetten we onze heavy guns in. Onze zakelijk afdeling, Veloplan, staat klaar om aan jouw werkgever uit leggen dat fietsleasing voor het bedrijf én voor de medewerkers veel voordelen heeft.

Ja, stuur mijn baas de info

Fietsleasing racefiets gravelbike mountainbike
De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen