De nieuwe Ridley Kanzo Fast in Antwerpen [fotoserie]

Ridley Kanzo Fast gravelfietsen

Amai, wat een beauty! We hebben een kersverse nieuwe aanwinst in onze fietsenwinkel in Antwerpen: de Ridley Kanzo Fast. Om je te laten zien wat je van deze high-end gravelbike kan verwachten, hebben we onze Joni op de Ridley gezet. Aan het Galgenweel op Linkeroever hebben we een mooie fotoshoot gedaan.

 

Ridley Kanzo Fast gravelfiets kopen Antwerpen

De nieuwe Ridley Kanzo Fast, onze collega Joni en de skyline van Antwerpen: een mooi plaatje!

 

De Ridley Kanzo Fast: een bijzondere gravelbike

Een blinkende gravelbike, een vriendelijke collega en op de achtergrond de kathedraal van Antwerpen: het is een mooi beeld, nietwaar? Maar we schuiven onze Joni en het historisch erfgoed even terzijde. Waar we ons op gaan focussen is de fiets, want je moet weten dat dit niet zomaar een simpele tweewieler is. (Het is zeker niet gewoon een Ridley Noah waar ze brede banden op hebben gezet!)

Laten we de eigenschappen van de Ridley Kanzo Fast eens in detail bekijken.

 

Ridley Kanzo Fast gravelfiets te koop Antwerpen

Deze Ridley gravelbike heeft een stijf en aerodynamisch kader

 

Aangepaste geometrie voor beter offroad stuurvermogen

De Ridley Kanzo Fast is een volwaardige gravelbike, met aangepaste geometrie voor betere stabiliteit en stuurvermogen offroad. Het stijve en aerodynamische kader is perfect voor wie na een bocht graag op de pedalen staat.

Zoek je dus een gravelfiets waarmee je veilig en comfortabel over grint- en bospaden kan races? En waarmee je zonder problemen op de pedalen kan staan? Dan moet je bij De Geus Dert13n zeker een gratis testrit maken op deze fiets.

 

Ridley Kanzo Fast

Deze Ridley heeft 42 mm-banden van Vittoria

 

42 mm-banden voor gevarieerde ondergronden

De Ridley Kanzo Fast heeft 42 mm-banden van Vittoria. Deze banden garanderen dat je met deze fiets extreem gevarieerde parcoursen aankan. Aarzel dus zeker niet om van het asfalt af te gaan en een grintpad te nemen. Of ga helemaal offroad en rij gerust door zand, modder en aarde.

Rij je graag alle afstanden op alle ondergronden aan alle snelheden, dan kan je met de Ridley Kanzo Fast enorm veel plezier beleven.

 

Ridley Kanzo Fast gravelbikes

De fiets is uitgerust met een elektronische SRAM Rival groepset

 

Uitgerust met de elektronische SRAM Rival groepset

De SRAM Rival eTap AXS groepset heeft een erg groot bereik, zodat je in elk landschap op de door jou gewenste cadans kunt fietsen. Dus of je nu in de Ardennen rijdt of op een vlakke kustweg: de SRAM Rival eTap AXS groepset past zich aan jouw locatie aan.

 

Ridley Kanzo Fast kopen Antwerpen

De Ridley Kanzo Fast heeft een geïntegreerde carbon cockpit

 

Een geïntegreerde carbon cockpit

Het stuur van deze gravelfiets is een Ridley Kanzo Fast integrated gravel cockpit, 16° flared. Alle kabels zijn netjes weggewerkt. Kabels vooraan jouw fiets hebben namelijk een grote invloed op de aerodynamische prestaties. Het wegwerken van kabels heeft een aerovoordeel van 10 tot 14%, afhankelijk van de fiets. Met deze Ridley gravelfiets weet je dus zeker dat de fabrikant alle moeite heeft gedaan om jouw rijprestaties te perfectioneren.

 

Ridley Kanzo Fast gravelfiets

De Ridley en Antwerpen: een perfecte combo!

 

een doordachte gravelbike voor optimale prestaties

Onze conclusie na deze rit rond het Galgenweel is dat de Ridley Kanzo Fast een doordachte gravelbike is waarop je optimaal kan presteren. Ridley heeft over letterlijk elk aspect goed nagedacht, waardoor we eigenlijk geen tekortkomingen hebben kunnen ontdekken. We geven het toe, met € 5899 is het niet de voordeligste gravelbike. Maar die prijs is gerechtvaardigd. Je krijgt absolute topkwaliteit, waardoor je de zekerheid hebt dat je met deze fiets honderden fijne ritten kan doen in allerlei terreinen. En dat op een veilige, comfortabele manier.

Boek een gratis testrit

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen