Burgemeester van Schoten zal nieuwe De Geus Dert13n openen

Nieuwe fietsenwinkel Schoten

De Schotense burgemeester Maarten De Veuster opent binnenkort de grootste fietsenwinkel van Noord-Antwerpen. Dit wordt het vijfde filiaal van onze zusterwinkels van Fietsen De Geus. Heel tof: De Geus Dert13n zal er een shop-in-shop krijgen. Je kan dus spoedig ook in Schoten terecht voor een ruim gamma racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Vanaf zaterdag 27 mei is de winkel open voor jouw bezoek.

 

1000 m² fietsplezier

Op 1000 m² zullen we een gevarieerd assortiment nieuwe fietsen tonen, die worden afgemonteerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit past helemaal binnen onze missie om duurzaam te ondernemen. In de winkel tonen we een mooie selectie sportieve fietsen van merken zoals Specialized, Cannondale, Bergamont en Ridley.

Ontdek onze fietsen

 

fietsenwinkel Schoten

Artist impression van onze nieuwe shop-in-shop in Schoten

 

Fietspionier van Schoten

De Geus Dert13n Schoten komt in het pand van de Bak-Fiets-Kar Specialist. Deze winkel pionierde in de regio vanaf 2004 met de verkoop van bakfietsen en fietskarren. Dit gebeurde nadat oprichters Michel Obourdin en Ellen Van Look geen geschikte fiets konden vinden voor hun gehandicapte dochter. Vorig jaar zochten Michel en Ellen een waardige overnemer, die ze vonden in De Geus. “Ook bij De Geus draait alles om goede producten, eerlijk advies en degelijke service,” verklaren ze.

In de vernieuwde winkel zal je, naast het familiale aanbod dat al werd aangeboden, nu ook een groot sportief gamma aantreffen. Zoals je gewend bent van De Geus Dert13n is een testrit maken altijd gratis en vrijblijvend.

Hoe werkt een testrit?

 

fietsenwinkels Schoten

Een render van de nieuwe fietsenwinkel in Schoten

 

Voor gezinnen én sportievelingen

Fietsen De Geus Schoten wordt een walhalla voor zowel gezinnen als sportievelingen. Want naast je nodige dosis race, gravel en MTB zal je er ook familievriendelijke merken als Urban Arrow, Riese und Müller en Lovens vinden. Het gamma omvat onder andere cargofietsen, speed pedelecs, e-bikes, stadsfietsen en allerhande fietsaccessoires.

Zelfs de B2B-tak Veloplan krijgt een plekje in het pand, zodat ook Schotense bedrijven begeleid kunnen worden bij de duurzame overstap naar de fiets.

Maar het beste is natuurlijk dat De Geus Dert13n een volledige vleugel krijgt bomvol race- en gravelfietsen en mountainbikes. We verwelkomen je graag vanaf zaterdag 27 mei 2023 in onze nieuwe winkel!

Adres + openingsuren

degeusdert13n

degeusdert13n
De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen