Burgemeester van Schoten opende tweede De Geus Dert13n

Fietsen De Geus Schoten

De Schotense burgemeester Maarten De Veuster opende officieel de grootste fietsenwinkel van Noord-Antwerpen. Dit is het vijfde filiaal van onze zusterwinkels van Fietsen De Geus. Heel tof: De Geus Dert13n heeft er een enorme shop-in-shop, dus wij hebben nu een tweede winkel. Je kan vanaf heden in Schoten terecht voor een ruim gamma racefietsen, gravelbikes en mountainbikes.

 

1000 m² fietsplezier

Op 1000 m² tonen we een gevarieerd assortiment nieuwe fietsen die worden afgemonteerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit past helemaal binnen onze missie om duurzaam te ondernemen. In de winkel vind je een mooie selectie sportieve fietsen van befaamde merken zoals Specialized, Cannondale, Bergamont en Ridley.

Ontdek onze fietsen

 

Racefiets kopen Schoten

Onze sportieve shop-in-shop in Schoten heeft mooie wandfoto’s (en topfietsen) als blikvangers

 

Fietspionier van Schoten

De Geus Dert13n Schoten komt in het pand van de Bak-Fiets-Kar Specialist. Deze winkel pionierde in de regio vanaf 2004 met de verkoop van bakfietsen en fietskarren. Dit gebeurde nadat oprichters Michel Obourdin en Ellen Van Look geen geschikte fiets konden vinden voor hun gehandicapte dochter. Vorig jaar zochten Michel en Ellen een waardige overnemer, die ze vonden in De Geus. “Ook bij De Geus draait alles om goede producten, eerlijk advies en degelijke service,” verklaren ze.

In de vernieuwde winkel zal je, naast het familiale aanbod dat al werd aangeboden, nu ook een groot sportief gamma aantreffen. Zoals je gewend bent van De Geus Dert13n is een testrit maken altijd gratis en vrijblijvend.

Hoe werkt een testrit?

 

Racefiets kopen Schoten

Michel Obourdin, oprichter van de Bak-Fiets-Kar Specialist, toont de delegatie van het gemeentehuis de nieuwste snufjes op fietsgebied

 

Voor gezinnen én sportievelingen

Fietsen De Geus Schoten is een walhalla voor zowel gezinnen als sportievelingen. Want naast je nodige dosis race, gravel en MTB vind je er ook familievriendelijke merken als Urban Arrow, Riese und Müller en Lovens. Het gamma omvat onder andere cargofietsen, speed pedelecs, e-bikes, stadsfietsen en allerhande fietsaccessoires.

Zelfs de B2B-tak Veloplan heeft een plekje in het pand, zodat ook Schotense bedrijven begeleid kunnen worden bij de duurzame overstap naar de fiets.

Maar het beste is natuurlijk dat De Geus Dert13n een volledige vleugel krijgt bomvol race- en gravelfietsen en mountainbikes. We verwelkomen je graag in onze nieuwe winkel!

Adres + openingsuren

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen