Tour de France-fans opgelet: doe mee aan onze Wielermanager-groep en win een bikefitting t.w.v. €250

tour de france

Let op: dit is een actie uit 2023. Wil je weten wat de Tour de France-actie van 2024 gaat zijn? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Strava.

 

Tour de France-liefhebbers opgelet: onze fietsenwinkel heeft een eigen klassement in de Sporza Wielermanager. Dus wil je de Tour kijken, een gokje wagen én kans maken op een fantastische bikefitting ter waarde van €250? Ontdek hieronder onze minicompetitie.

 

 

Hoe kan je deelnemen?

Als wielerfanaat ken je ongetwijfeld de intussen befaamde Wielermanager van Sporza. Dit is de online plek waar iedereen een Tourploeg kan samenstellen en punten verdienen met hun gekozen renners. De Geus Dert13n heeft een minicompetitie gemaakt. Dit is een apart klassement met een rangschikking waar jij aan mee kan doen.

Je kan tot de dag van de Tourstart, 1 juli 2023, een ploeg maken en aansluiten.

Wil je deelnemen? Klik op de onderstaande knop. (Word je naar de homepage geleid en niet naar ons klassement? Dan moet je eerst even inloggen en daarna nog eens op de link klikken.)

Ik wil deelnemen

 

Forward Coaching bikefitting Antwerpen

Wat kan je winnen?

Wie na drie weken de hoogste score heeft in ons klassement, krijgt een bikefitting ter waarde van €250 bij Forward Coaching cadeau. Dit is het sportcoachingcentrum in Antwerpen van de bekende wielercoach Jeroen Dingemans!

Nu deelnemen

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen