Is deze roze Cannondale de gravelbike waar Barbie op zou fietsen?

Roze gravelbike België Antwerpen

Deze week kersvers in onze winkel aangekomen: de Cannondale Topstone Carbon Apex AXS. Wat direct opvalt is het knalroze frame. Wow! Is dit de gravelbike die Barbie zou kiezen? Zeker. Maar laat je niet misleiden. Onder de softe looks schuilt een beest van een fiets.

 

Roze gravelfiets

 

Kingpin voor elke gravelkoning(in)

Wij hebben deze roze blikvanger meegenomen voor een testrit. We kunnen gerust concluderen dat de Topstone Carbon Apex AXS véél aankan, van onverharde wegen tot singletracks. Dit is voor een groot deel te danken aan de grip en het comfort van de Kingpin-ophanging.

Kingpin levert een soepele rit zonder het extra gewicht en de complexiteit van een schokdemper en schakels. Het is het antwoord van op de wensen van de de meest veeleisende gravelrijders. Of je nu meer comfort nodig hebt om lang door te gaan, meer tractie om verder te gaan of meer inzet om de technische kant op te gaan: Kingpin is het onderhoudsvrije, lichtgewicht antwoord op je gebeden.

 

Cannondale Topstone Carbon Apex AXS orchid

 

Een gravelfiets vol hoogtepunten

Naast de Kingpin-ophanging heeft de Topstone Carbon Apex AXS een flinke andere lijst hoogtepunten. We willen vooral de kwaliteit benadrukken van de lichtgewicht frameset, de SmartSense-compatibiliteit, de geïntegreerde Cannondale App-connectiviteit, het SRAM Apex AXS XPLR 12-speed draadloos elektronisch schakelen en de hydraulische schijfremmen.

Ook de wielen zijn top: je kan rekenen op DT Swiss G540 velgen en de WTB Riddler TCS Light 700x45c tubeless ready banden

Een fiets voor Barbie? Absoluut. Maar wél een Barbie die verstand heeft van gravellen.

 

Derailleur groepset

 

In roze of matzwart

We geven het toe, een roze gravelbike is niet iets wat elke fietser wenst. Misschien heb jij behoefte aan iets… subtielers? Dan is het goed om te weten dat je de Cannondale Topstone Carbon Apex AXS ook in de kleur matzwart kan krijgen.

Interesse in deze gravelfiets? Je bent welkom in onze fietsenwinkels voor een gratis testritje en alle informatie die je nodig hebt.

Koop deze gravelfiets

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen