Profiteer van de nazomer op je gloednieuwe koersfiets, gravelfiets of MTB

Ridley Kanzo Fast

Wanneer de nazomerzon schijnt, zullen veel mensen niets liever doen dan shoppen op de Meir of chillen in de tuin. Maar er zijn natuurlijk ook individuen zoals jij en wij. Mensen die liever op het zadel zitten. Mensen die hun nazomer doorbrengen op twee wielen, met volle vaart razend door bossen en velden. Heb je desondanks een zwak moment en kan je de uitknop van Netflix niet vinden? We zullen je een dosis fietsinspiratie geven om je te motiveren!

 

 

Wanneer je méér wil: Cannondale

Cannondale Topstone

Cannondale is het nieuwste merk in ons sportieve fietsgamma. Het is ook meteen een topper. Waarom? Innovatie, innovatie, innovatie. Al vanaf de eerste jaren (nu ruim 40 jaar geleden) zorgt constante ontwikkeling voor een betere fietservaring.

Misschien wel de meest bekende Cannondale-uitvinding is de Lefty single leg voorvork. Een enkele voorvork in plaats van een dubbele? Dat had de wereld nog nooit gezien! De fietsindustrie was geschokt! Toch is het voordeel van de Lefty duidelijk: de bovenkant is bevestigd als een dubbele kroonafdrukvork, die veel stijver is dan een enkele kroon.

Past een fiets bij jou die tot in elk detail is geperfectioneerd en doorontwikkeld? Dan moet je zeker Cannondale eens komen bewonderen in onze fietsenwinkel.

Lees meer over Cannondale

 

 

Ridley, de racefiets van Belgische bodem

Racefiets kopen Antwerpen

We hoeven je vast niet meer te vertellen dat België een land is dat veel wielrenners van kampioenenniveau heeft voortgebracht. Daarom is het ook helemaal geen verrassing dat een van de beste koersfietsmerken, Ridley, uit onze eigen kleine landje komt.

Ridley bestaat sinds 1997 en kan als een echte innovator worden beschouwd. Ze zijn bijvoorbeeld de uitvinder van het conisch balhoofd, dat in 2001 op de markt werd gebracht. Het conische balhoofd is inmiddels de standaard in de racefietswereld, wat bewijst dat Ridley exact begrijpt wat de hedendaagse fietser nodig heeft.

En wist je dat Ridley al hun fietsen in hun eigen windtunnel én op de lastigste Belgische wegen test? Tijdens een gratis testrit mag jij dat ook doen!

Ridley blijft ons als fietsenwinkel verbazen met hun aerodynamische racefietsen en gravelfietsen. Het maakt niet uit of je deze nazomer de cols in Frankrijk wilt beklimmen of gewoon op Vlaamse veldwegen wilt sprinten: een Ridley is altijd een topkeuze.

Lees meer over Ridley

 

 

Rechtstreeks uit zonnig Californië: Specialized koersfietsen

Specialized racefiets kopen Antwerpen

Je moet onder een steen hebben geleefd om Specialized niet te kennen. Mannen als Peter Sagan, Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel en Mark Cavendish hebben immers allemaal hun beste prestaties geleverd op fietsen van dit Amerikaanse merk.

Iedere wielrenner van niveau weet dat Specialized perfecte racefietsen creëert. Deze hoogwaardige toptweewielers worden met de hand gemaakt in Californië, wat garandeert dat het ontwerp en de assemblage volgens de hoogste normen gebeurt.

De mensen achter Specialized zijn zelf fervente fietsers. Dit zorgt ervoor dat Specialized al sinds de oprichting in 1974 actief innoveert. Toen er bijvoorbeeld nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden bestonden, was het hun team dat besloot ze uit te vinden.

Wil je deze nazomer wel op een Specialized rijden, maar heb je niet het budget voor hun duurste modellen? Dan hebben we goed nieuws. Er zijn namelijk ook instapmodellen van dit merk beschikbaar. Zo kan ook de amateurwielrenner de luxe ervaren van een kampioenenfiets.

Lees meer over Specialized

 

 

Leestip: De Beginnersgids voor Racefietsen: dit zijn de beste merken, de laatste trends en véél meer

 

 

Bergamont: robuuste gravelfietsen voor ruige ritten

Bergamont Grandurance gravelbikes te koop Antwerpen

In een fietsatelier in Hamburg worden gravelfietsen gemaakt die geschikt zijn voor je meest ruige nazomerritten. Bergamont is een fietsenmerk met een meer dan goede reputatie: ze staan bij veel fietsers bekend als de toppers in de gravelwereld.

Hun kwaliteit wordt gegarandeerd door enkele belangrijke stappen die ze in hun fabrieksprocessen nemen: het selecteren van alleen de beste materialen en onderdelen, het handmatig assembleren van elke fiets, en het streng controleren na assemblage.

Neem je Bergamont gravelfiets deze nazomer dus gerust mee naar de meest uitdagende paden in de Ardennen of Alpen. Ontdek in de verkoelende schaduw van de bomen hoe ver je deze tweewielers kan laten gaan.

Lees meer over Bergamont

 

 

Lees ook: 5 sportieve fietsroutes die je deze zomer moet verkennen

 

 

Interesse in een gratis testrit?

Begint het te kriebelen? Voel je de goesting om deze nazomer op de fiets te stappen? Dan zijn we heel blij dat we je hebben kunnen inspireren. Maar misschien heb je behoefte aan een nieuwe koersfiets, gravelfiets of MTB. In dat geval moet je gewoon naar De Geus Dert13n in Antwerpen komen. Bij ons mag je elke fiets namelijk gratis en vrijblijvend testrijden!

Alles over testritten maken

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen