Women only social ride 22 juni: meld je nu aan! (in samenwerking met Mombasa Girls & Chicks)

Social ride Antwerpen

Je kocht net je eerste koersfiets of misschien al je eerste fietsschoenen. Je ziet overal die fietsgroepjes, maar meerijden lijkt nog een grote stap. Wij zijn van het motto “iedereen op de fiets” en organiseren daarom samen met de Mombasa Girls & Chicks introductiegroepsritjes. De volgende is op zaterdag 22 juni 2024.

 

Social ride voor beginners

De eerstvolgende rit zal een women only zijn. Je wordt begeleid door ervaren vrouwen die net als jij ook ooit beginner waren. Zo leer je in een veilige omgeving in groep te rijden en ontmoet je mensen die ook hun eerste groepsritje rijden of beginnend fietser zijn.

 

Waar en wanneer?

Ben je first-timer of wil je gewoon mee voor de gezelligheid? Hieronder lees je waar je moet zijn en hoe je je aanmeldt:

  • Start: altijd om 10u bij De Geus Dertien, Geuzenstraat 13, Antwerpen
  • Aankomst: altijd rond 13u bij Café Mombasa, Moorkensplein 37, Borgerhout
  • Aanmelden: gratis via ons Strava-evenement of met een mailtje naar 13@fietsendegeus.be

En voor alle duidelijkheid: we zijn niet van mening dat er een onderscheid gemaakt moet worden, dat vrouwen altijd apart moeten rijden of dat de een niet even sterk kan zijn als de ander. Maar we merken dat voor veel beginners die veilige omgeving van begrip en ervaring delen belangrijk is om die eerste stap te kunnen zetten.

De Geus Dert13n
Fietsenwinkel racefietsen gravelbikes mountainbikes Antwerpen